B-leef

Bij praktijk B-leef kan je terecht voor bekkenbodemkinesitherapie voor man, vrouw en kind alsook perinatale kinesitherapie. Verder willen we graag een totaalconcept voor (toekomstige) mama’s, papa’s en baby’s aanbieden:

  • Ben je zwanger? Vroedvrouw Leen kan je prenataal begeleiden. Ook bij kiné Ellen kan je prenatale kinesitherapie komen volgen. Kom je liever een cursus in groep volgen ter voorbereiding van je bevalling en het verdere verloop van je zwangerschap? Dan is er de multidisciplinaire zwangerschapsbegeleiding. 
  • Net bevallen? Vroedvrouw Leen volgt jou en je baby'tje postnataal op. Ook postnatale kinesitherapie kan niet ontbreken in het herstel van je zwangerschap en bevalling. Daarbij kan kiné Ellen je begeleiden. 
  • Baby verwennen? Is je baby tussen 2 weken en 7 maanden oud? Kom naar B-leef voor een babyspa-formule of koop een cadeaubon om een babyspa-verwenmoment te geven aan een baby'tje van een vriend(in), nicht/neef, zus/broer,...

WAT BIEDEN WE AAN BIJ PRAKTIJK B-LEEF? 

Wie ben ik?

Ik ben Ellen, afgestudeerd in 2016 als musculoskeletale kinesitherapeut aan de KULeuven. Het jaar daarop volgde ik een postgraduaat manuele therapie en combineerde ik dit met het werken als zelfstandige kinesist. Ik heb me nog bijgeschoold in onder meer dryneedling, taping, core stability training en beëindigde in maart 2020 de cursus van zwangerschapsbegeleider.
Ik besloot dat het tijd was om mijn vleugels uit te slaan en creëerde een ruimte waarin het fijn is om met jonge ouders en baby’tjes samen te zijn! Ik heb enkele enthousiastelingen in mijn omgeving warm gemaakt om mijn idee mee uit te bouwen en in april 2020 werd de eerste bouwsteen gelegd van mijn eigen praktijk: ‘B-leef’. 

Intussen school ik me verder bij in bekkenbodemtherapie voor man, vrouw én kind. Zo volg ik huidig het interuniversitair postgraduaat "pelvische reëducatie" waar volgende thema's o.a aan bod komen: incontinentie, constipatie, zindelijkheid, verzakkingen, seksuele problematiek, prostaatverwijdering, enz...

Heb je vragen? Neem gerust contact op! 


 

Ellen in de nieuwe babyspa ruimte!