Pediatrische kinesitherapie

Bij onze pediatrisch kinesist Jana, kan je terecht voor onderstaande kinesitherapiebehandeling voor jouw baby/peuter/kleuter: 

  • Voorkeurshouding
  • Afvlakking van het hoofdje 
  • Motorische stimulatie bij baby'tjes, peuters en kleuters (rollen, kruipen, zitten, stappen, ...) 

Jana is aanwezig in de praktijk elke maandagvoormiddag tussen 9u-12u. Een AFSPRAAK maken kan door: 

  • Een mail (info@bleef.be) of whatsapp (0479136710) met de reden van je afspraak, de leeftijd van je baby/peuter/kleuter en laat je gegevens achter (gsm-nummer en naam). 
  • Na bevestiging van je afspraak, worden jullie op het afgesproken moment verwacht met een klevertje van de ziekenkas, een voorschriftje van de huisarts of pediater en eventuele verslagen van artsen. 
Jana Mathues

Jana Mathues studeerde in 2017 af aan de KU Leuven met specialisatie pediatrie. Na het afstuderen volgde ze het postgraduaat neurologische aandoeningen bij kinderen (Bobath). Ook volgde ze de jaaropleiding psychomotoriek, waardoor ook kinderen met leerproblemen en problemen met de motoriek goed kunnen begeleid worden. Verder volgde ze  verschillende bijscholingen rond ademhalingskinesitherapie, voorkeurshoudingen (bij baby’s), afvlakkingen van het hoofdje bij de baby, motorische stimulatie van baby’s, lateralisatie enzovoort. Sinds Juni 2022 is Jana zelf een trotse mama van haar zoontje Mil. Verder gaat ze graag wandelen, kamperen, snowboarden en geniet ze volop van tijd met familie en vrienden!

Dus kijkt je baby meer naar 1 kant, heeft je baby een afvlakking van het hoofdje, gaat het rollen, kruipen, stappen, ... moeizaam? Of heb je graag wat meer info, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen.